Jessica, en helt vanlig actionhjälte

Standard

Jag gled ner i min superhjältetrikå, spände fast bältet och drog masken över ansiktet. Kartongen med julpynt skulle tillbaka längst in i förrådet. Ett djupt andetag, kartongen på ryggen och hitta takten. Ett-två-tre, ett-två-tre, ett-två-tre.

Ett snabbt kliv framåt. Ducka för skidstavarna som kommer farande. Ett-två-tre. Vrida kroppen till höger, påbörja bestigningen av två banankartonger märkta ömtåligt gods. Med ena handen parera för ett dussin gardinstänger. Ett-två-tre. Dra kartongen längs ena väggen och trycka fötterna mot motsatt vägg. Inte kliva på tapetkniven. Ett-två-tre. Fånga bandspelararen som hävstångseffekten kastat upp i luften. Ett-två-tre. Till handstående. Balansera kartongen på fötterna och sparka till med ena foten så att julpyntet åker in i nålsögat. Andras.

Samma väg tillbaka. Svetten har förblindat superhjälten. Hittar tapetkniven. Kommer blod. Hittar också hörnet på en hylla. Kommer Aj. Ömtåligt gods blir till miljonerbitarspussel. Skidstav snärtar till ansiktet.

Superhjälten låser förrådet och sväljer nyckeln.

 

Annonser

3 reaktioner på ”Jessica, en helt vanlig actionhjälte

  1. Haha, drygt! Jag blir så ARG av att göra illa mig på såna där ställen, typ trånga förråd. Jag vill liksom ha en yxa och hugga sönder allt! Så… bra gjort att få in kartongen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s