Sex varje dag i ett år?

Standard

Japp, det är receptet på ett lyckat förhållande enligt Brad och Charla Muller. Charla gav sin make en present. Sex varje dag i ett år. Först var Brad lite tveksam. Tänk om han inte var sugen, vad skulle hända då?

Och sexologen som kommenterar artikeln håller med. Man kan avtala om sex, lika gärna som man bokar tvättstugan. Det är väl ingen skillnad heller, säger han. Och dessutom så kan man tvinga fram lusten. Ju mer sex man har desto mer vill man.

Själv tänker jag att här hade vi minsann en historiskt korkad trio.

Brad är en stor jävla egoist. Han oroar sig för sin eventuella huvudvärk. Inte en tanke på att frun, som jag gissar att han påstår sig älska, offrar sin kropp för hans njutning. Han återberättar dessutom om ett tillfälle när de hade sex och hon grimaserade. Istället för att respektera henne och att hon faktiskt inte ville (vilket är våldtäkt om någon frågar mig) så ber han henne att sluta grimasera. Han ger män dåligt rykte.

Charla är ett riktigt pucko. Hon tror att deras relation blir bra om hon förintar sig själv. Hur kan man leva med en så gigantisk brist på självrespekt? Det måste ju vara brottsligt. Den där kvinnan borde inte bara göra slut med äcklet hon valt att leva med, utan även göra slut med den kvinna hon gör sig till. Hon skämmer ut hela kvinnosläktet.

Sexologen, Ulf Wideström borde få näringsförbud. Hur kan han, i egenskap av expert, lära oss att vi ska bjuda ut våra kroppar för andra att utnyttja? Lust är någon man själv äger, inget som kan tvingas fram. Och inget som någon behöver ha dåligt samvete för att det inte finns. Om man inte vill känner för att ha sex, så känner man inte för det. Hur svårt kan det vara!? Och man kan ändra sig hur sent man vill. Kramen i köket betyder inget annat än en kram. Det finns inget liggtvång av en kram. Aldrig någonsin. Det tycker jag att Ulf kan prata om.

 

Jag skulle tro, att paret ovan har lite andra issues att ta hand om än lite dåligt sex. Börja i hörnet som heter ”respekt”. Kanske rent av visa varandra (och sig själva) respekt varje dag i ett helt år. Där har de en utmaning att bita tag i!

Annonser

4 reaktioner på ”Sex varje dag i ett år?

  1. Jag har faktiskt en vän som avtalat om sex med sin make. Om han får sex tre gånger i veckan så har han lovat att hjälpa till hemma… Hjälpa till? Ja herregud det är en helt annan historia men jag tycker precis som du i den här frågan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s