Om Jessica Ögren

Sida

Det är väl ambitiöst att skriva så. Om Jessica Ögren. Som om man är en vara till försäljning. Klicka på bilden för tydligare detaljer. Eller en talanglös musiker som inte fick plats på Wikipedia och måste göra ett eget uppslagsverk. Eller…fast det kanske redan är gjort…en fiffig jobbjägare som vill bli uppmärksammad och få första tjing på de smaskigaste jobben.

Om Jessica Ögren.

Om Jessica Ögren?

Det kan väl hända att det finns en sanning i alla tre påståenden. Det är klart att jag är till försäljning. Skriva några rader och få betalt. Man tackar, man tackar. Hamna i Intenets Hall of Fame – Wikipedia, det kanske vore nåt att skryta om på Facebook det! Knappast troligt att det blir inom musiken dock, men någon talang hoppas man ändå ska vara värd att nedtecknas. Första kvinnan på månen är till exempel fortfarande ledigt.

Och så det sista, om att söka nytt jobb. Jag har redan ett jobb som marknadskommunikatör. Och det gillar jag. Men det är klart. Ett glimrande erbjudande kanske gör att jag blir bländad och testar en ny väg…mot sökordsoptimering kanske…det vore spännande.

Men nog om mig. Nu över till några ord om er. Jag älskar att ni hamnade här i min blogg och hoppas att ni tycker det var tillräckligt intressant för att återkomma. Jag kanske inte kan bjuda på kaffe när ni tittar förbi, men fixar ni eget kaffe så kan jag (försöka) stå för underhållningen.

Kram till er!

/ Jessica

Annonser

En reaktion på ”Om Jessica Ögren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s